Taktikai Önvédelem

Nem harcművészet, nem küzdősport, hanem önvédelem

Old_self_defense

A Taktikai Önvédelem egy olyan nyugati önvédelmi képzés, aminek alapjait a keleti harcművészetek adják, de nem szépségük, hanem hatékonyságuk. Az 1920-as évek óta ezek a technikák leegyszerűsödtek, letisztultak, tökéletesedtek, míg egy olyan rendszerré értek, amit nagyon könnyen, nagyon gyorsan meg lehet tanulni és maximális hatékonysággal használni veszélyhelyzetben. A második világháború kezdete óta ezt a módszert számtalan hadsereg, katonai- és rendőri alakulat tette magáévá. A rendszert később William H. Wolfe modernizálta több mint 40 éves katonai és rendőri tapasztalata alapján, és megalkotta a rendszer civil változatát.

Képzéseink

Különleges helyzetekre

Speciális képzések

Vannak olyan helyzetek, amiket rendszeres önvédelmi edzéseinken nem tudunk gyakorolni, és különleges környezetet vagy eszközöket igényel. Erre speciális, szeminárium jellegű képzéseink nyújtanak megoldást.

Céges ügyfeleknek

Vállalati képzések

Személyre szabott elméleti és gyakorlati képzéseinkkel izgalmas programja lehetünk a vállalati eseményeken.

Írj nekünk!

* kötelező mező

Hatásos önvédelem

Ami a valós helyzetekben is működik

taktikai_allokepesseg

Állóképesség

A legjobb önvédelmi technikák sem érnek semmit, ha fizikailag nem tudjuk tartani a lépést a támadóval. Az állóképesség fejlesztésére nagy hangsúlyt fordítunk edzéseink során

Hatasos onvedelem

Taktikai felkészültség

Minden önvédelmi szituáció más helyzeteket teremt, amire megfelelő döntéseket kell hoznunk. A megfelelő taktikai felkészültség életeket menthet.

Mentalis felkeszültség

Mentális erő

Vannak helyzetek, amik kilátástalannak tűnhetnek, de neked akkor sem szabad feladnod. A tanítványainkat folyamatosan késztetjük a fizikai és mentális határaik kitolására.

Oktatók

David_Zseli

Zseli Dávid

Önvédelmi specialista
Untitled design (1)

Benkő Árpád

Önvédelmi specialista
Jakab

Jakab Zoltán

Önvédelmi specialista
Glacz

Glacz István

Önvédelmi specialista